12 september 2015
09:00

Stureby SK

Referat: Sätra SK - Stureby SK

Det var en pigg start från SSK-tjejerna i den tuffa bortamatchen mot Sätra, och matchens första heta chans skapades redan på avspark efter några sekunder men skottet smet precis utanför. Första tio minuterna var bra från söders blå och vi lyckades hitta lite längre spelvändningar och crossbollar som vi tränat på i veckan. Tyvärr lyckas vi inte få utdelning trots flera fina lägen. Vi är också lite för passiva i straffområdet och hade med lite bättre aggressivitet kunnat få ett par enkla mål. Andra delen av halvleken blir jämnare då Sätra spelar upp sig samtidigt som vi är för långsamma in i press och vi tappar stundtals också positionerna. 0-0 i paus

I andra halvlek för vi spelet och tar oss fram fint på kanterna. Sätra försvarar sig ändå bra centralt och lyckas avvärja alla våra försök. Vi saknar också lite udd framåt idag. Istället kan Sätra göra 1-0 efter en fin individuell prestation där vi också är väldigt passiva. 2-0 kommer på en frispark i slutet, och matchen är avgjord.

En helt ok prestation som lag där det mest positiva var att vi har hittat tillbaka till bredden i spelet och får bättre spelavstånd. Vi tar med oss att vi behöver skruva upp tempo och aggressivitet i bägge straffområdena.

Bra kämpat tjejer, kul att se spelglädjen!